هدف از این تحقیق بررسی نقد شوندگی و اهمیت آن با فرمت docx در قالب 33 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-2 اهمیت نقدشوندگی

2-3 تعریف نقدشوندگی

2-3-1 نقدشوندگی دارایی ها

2-3-2 نقدشوندگی بازار

2-3-3 وسعت بازار

2-3-4 عمق بازار

2-3-5 برگشت پذیری بازار

2-3-6 نقدشوندگی شرکت

2-4 ارتباط بین مفاهیم نقدشوندگی

2-5 نقدشوندگی و قیمتگذاری داراییها

2-6 نقدشوندگی و اثرات مشتریان

2-7 راه حل های اندازه گیری نقدشوندگی

2-7-1 معیارهای مبتنی بر معامله

2-7-2 معیارهای مبتنی بر سفارش

2-7-3 معیارهای نقدشوندگی

2-7-3-1 تفاضل قیمت پیشنهادی خرید و فروش سهام

2-7-3-2 هزینههای فرایند سفارش

2-7-3-3 هزینههای نگهداری موجودی

2-7-3-4 هزینههای انتخاب نادرست

2-7-4 معیار نسبی نقدشوندگی مبتنی بر نقدشوندگی سهام فردی و نقدشوندگی بازار

2-7-5 منابع عدم نقدشوندگی

2-7-6 انواع بازارها

2-7-6-1 بازار سفارش محور

2-7-6-2 بازارهای اعلام محور

منابع

 

 

 

بازار کاملا نقدشونده بازاری است که هر مقدار از اوراق بهادار می تواند فورا و بدون هزینه به وجه نقد تبدیل شود یا هر مقدار وجه نقد می­تواند به اوراق بهادار تبدیل شود. در بازارهای کمتر نقدشونده نسبت به بازار های کاملا نقدشونده، یک بازار نقدشونده، بازاری است که هزینه معاملات مرتبط با تبدیل اوراق بهادار در حداقل باشد. هزینه معاملات شامل هزینه های ضمنی و صریح است. هزینه­های صریح شامل هزینه­های مربوط به حق دلالی کمیسیون­ها و مالیات­های دولت است. این هزینه را به آسانی به صورت کمیت در می­آیند اما خارج از کنترل مستقیم بورس اوراق بهادار است و بنابراین در نظر گرفته نمی شود. توجه اساسی در معاملات بر هزینه­های ضمنی معامله همچون اختلافات قیمت پیشنهادی خرید و فروش، هزینه­های تاثیر بازار و هزینه­های فرصت است که به موجب تکنولوژی، مقررات، انتشار اطلاعاتی، مشارکت اطلاعاتی و ابزارهای اطلاعاتی ناکارا و یا ناکافی است (آیتکن و کامرتن فورد 2003، ص46).

 

 

 

بررسی ادبیات مالی آشکار می کند که اختلافات قابل توجهی میان محققان در مورد ماهیت نقدشوندگی، منابع آن، و نتایجش برای سرمایه­گذاری وجود دراد. تعاریف در مورد نقدشوندگی تا اندکی متضاد و نامنظم است. اصطلاح نقدشوندگی به صورت گسترده­ای در ادبیات مالی استفاده شده است، از این جهت درک مفهوم آن مهم است. بنابراین هدف  ما در این جا فراهم کردن تعریفی روشن از نقدشوندگی است که می تواند در تجزیه و تحلیل­های مالی به کار گرفته شود ( موراسکی، 2008، ص9).  در بسیاری از موارد، مخصوصاً در معاملات روزمره، استدلال­های نظری گسترده در مورد معنی نقدشوندگی واقعا لازم نیست. اکثر سرمایه­گذار­ها به صورت ذاتی می ­توانند کیفیت بازارها یا انواع دارایی­ها، مانند قابلیت نقدشدن یا غیر قابل نقدشدن را درک کنند و اثرات مربوط به آن را تشخیص دهند. به هر حال نبود یک تعریف رسمی از نقدشوندگی در زمانی که توسعه رویکرد­های رسمی، نقدشوندگی را به عنوان یک معیار سرمایه­گذاری در نظر می­گیرد موجب مشکلات جدی می­شود (موراسکی، 2008، ص10).