هدف از این تحقیق بررسی هویت با فرمت docx در قالب 19 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب
هویت
1- 2مروری بر کارهای انجام گرفته
2-1-2ارزیابی ،جمع بندی و نتیجه گیری  
منابع و ماخذ 

 

 

یافته‌های محققین فرضیه ها را تأیید نموده است. توجه یکسانی به ابعاد هویت نشده است. بعد از هویت فردی به هویت ملی توجه بیشتری شده است وبه مقوله ی هویت قومی کمترین توجه شده است. در رابطه با تصاویر کتب فوق و هویت جنسیتی بیشترین تأکید بر هویت مردان در جامعه شناسی (1)،  7/64  درصد و در جامعه شناسی (2)، حدود 52 درصد تصاویر را به خود اختصاص داده است .

 

 

اما هویت زنان در جامعه شناسی (1) تنها 24 درصد و جامعه شناسی(2) حدود 7 درصد از تصاویر را به خود اختصاص داده است. بنابراین به لایه های هویتی از جمله هویت زنان و اقوام و هویت محلی توجه چندانی نشده است. محققین نتیجه گرفته اند که رویکرد حاکم بر تدوین کتب درسی فوق همچنان در پارادایم قدیمی ملت سازی (رضا خانی) باقیمانده است و هرگونه تکثرگرایی را در کشور نفی می‌کند.

 

 

فروزنده جعفرزاده پور (1389)در تحقیقی تحت عنوان کتابهای درسی و هویت ملی به بررسی و فراتحلیل مطالعات انجام شده در رابطه با هویت ملی در کتابهای درسی پرداخته است. روش انجام این تحقیق فرا تحلیل است و ترکیبی از روش کمی و کیفی است.

 

 

محقق هدف خود را باز تفسیر و دستیابی به استنتاج نتایج جدید و نو در مورد موضوع می‌داند. جامعه‌ی آماری این تحقیق کارهای تحقیقاتی و پایان نامه‌هایی که در مورد کتابهای درسی ایران در کلیه مقاطع تحصیلی در دوره زمانی سالهای 1384 تا 1388 می‌باشد.محقق در بیان اهداف و فرض‌های خود می‌نویسدکه در تحقیق حاضر می‌کوشیم با فرا تحلیل یافته‌های حاصل از این پژوهش‌ها (پژوهش‌هایی که انجام شده است) تأثیر گذاری یا بی‌اثر بودن کتابهای درسی و نقش آنها را در تقویت هویت ملی دانش آموزان مورد واکاوی قرار دهیم.