هدف از این تحقیق بررسی سبک های تفکر با فرمت docx در قالب 25 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
سبک های تفکر
مقدمه
مبانی نظری
پرورش تفکر 
تعریف سبک 
سبک های شناختی
سبک های یادگیری
سبک های تفکر
الگوی سبک¬های تفکر رابرت جی استرنبرگ
پیشینه تحقیقات

 

 

یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت و توسعه هر جامعه آموزش و پرورش است ، که کارکرد اساسی آن پرورش نیروی انسانی مورد نیاز برای بخش های مختلف جامعه است. مخصوصا" در عصری که تخصص گرایی اولویت یافته لزوم توجه به این نهاد اهمیت بیشتری می یابد.

 

 

بنابراین آموزش و پرورش یکی از شاخص های رشد و توسعه جامعه به شمار می رود ، لذا با توجه به این امر ، هدایت و برنامه ریزی فرآیند آن نیز مسئله ای مهم است که اجرای صحیح آن در گرو مدیریت کارآمد است. 

 

 

در مدیریت و امر آموزش و پرورش به شکل مطلوب ، عوامل زیادی می تواند تاثیر گذار باشند . در این بین با توجه به مسائل افراد مختلف ،در آن مستعد  انواع سبک تفکر ها ، تنش ها و برخوردها ست. بنابراین شناخت این گونه مسائل و برخورد مناسب با آن از مهارت های اساسی در سازمان های ، آموزشی است .

 

و مهارت ها از تفکر سالم و خلاق مدیران نشات می گیرد ، تفکر ی که بتواند با هماهنگ ساختن توانایی ها ، دانش ، عقاید و ارزش ها بر مشکلات فایق آید و با ایجاد محیط سالم ، شاهد بارور شدن استعدادهای دانش آموزان و توسعه مهارت های معلمان شود.

 


واژه تفکر معادل Thinking در انگلیسی است. این واژه در زبان و ادبیات فارسی به معنای اندیشیدن ، فکرکردن ، مورد تامل قرار گرفتن آمده است (آریان پور ، ١۳۸۴) .در اصطلاح تخصصی ، تفکر را مهارتی عملی که هوش به کمک آن به صورت هدفمند بر تجربه تاثیر گذارد ، تعریف کرده اند . (ربونو ،ترجمه ایزدی فر ،١۳۸۵  ) .