هدف از این تحقیق بررسی کیفیت و استفاده از الگوهای مدیریتی با فرمت docx در قالب 50 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

گستره­ی مفهومی کیفیت 

زمینه­ی پیدایش و گسترش مطالعات مدیریت کیفیت 

سنجش عملکرد و مدیریت کیفیت فراگیر 

استفاده از الگوهای مدیریت کیفیت به­منظور سنجش عملکرد

پیشینه­ی پژوهش

منابع

 

 

 

پایه گذاران نهضت کیفیت را شماری از کارشناسان و خبرگان امریکایی، تشکیل می­دهند. مباحث مربوط به کیفیت، با انتشار مجموعه مقالات والتر شوارت در سال 1924 که مربوط به کاربرد آمار در کنترلِ کیفیت محصولاتِ تولیدی بود، و نیز چاپ کتابی با عنوان "کنترلِ اقتصادی کیفیتِ محصولاتِ تولیداتِ صنعتی" از وی، در سال 1931 آغاز شد. در سال 1935، آماردان انگلیسی، ای. اس. پیرسون، کتاب "کاربرد روش­های آماری در استاندارد کردن فعالیت­های صنعتی و کنترل کیفیت" را به انتشار رسانید (رجب بیگی و سلیمی، 1374، ص. 21).

 

 

 این مجموعه مقالات و کتاب­ها را می­توان نخستین گام­هایی تلقی نمود که آغازگر ورود مباحث کیفیت به عرصه­ی مدیریت بودند. اما این مباحث، دو دهه بعد، به­طور جدی­تر مطرح شدند. پس از پایان جنگ جهانی دوم، دکتر ادوارد دمینگ، مباحث کنترل کیفیت آماری را در امریکا مطرح نمود اما ایده­هایش، با بی­توجهی و تمسخر امریکایی ها مواجه شد. ژاپنی­ها که در آن زمان، در اوضاع نابسامان اقتصادی به­سر می­بردند، در سال 1950، از دمینگ دعوت نمودند تا کنترل کیفیت آماری را به آن­ها بیاموزد (همان، ص. 34)، وی پذیرفت و با مطرح نمودن ایده­هایش در ژاپن، تحولی عظیم در صنعت رو به افول این کشور ایجاد نمود.