هدف از این تحقیق بررسی اضطراب اینترنتی و تاریخچه ی آن با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

اضطراب

2-7-1- تعریف اضطراب و اختلالات اضطرابی

2-7-2- علایم اضطراب

2-7-3- علایم اضطراب از دیدگاه کاپلان و سادوک

2-8- اضطراب اینترنتی

2-8-1- تاریخچه اضطراب اینترنتی

2-8-2- تعریف اضطراب اینترنتی

2-9- نشانه­های اضطراب اینترنتی در دانشجویان

2-10- میزان شیوع اضطراب رایانه و اینترنت

2-11- پیامدهای اضطراب رایانه و اینترنت در محیط کار و آموزش

2-12- لذت درک شده

2-13- سودمندی درک شده

2-14- خودکارآمدی

2-15- مروری بر مطالعات انجام شده

2-15-1- پژوهش‌های داخلی

2-15-2- پژوهش‌های خارجی

منابع

 

 

 

کلمه Anxiety از کلمه لاتین Anxietas که به معنای ناآرامی می­باشد، گرفته شده و به حساسیت­های جسمانی و روانی که در پاسخ به تهدید، اعم از حقیقی یا خیالی که به وسیله ارگانیزم ابراز و ایجاد می­شود، اشاره می­کند (فرجاد، 1374، ص 176). اضطراب یک حالت احساسی یا هیجانی است که از خصوصیات برجسته آن تولید یک حالت بی­قراری و دلواپسی است و با اتفاقات زمان و شرایط مکان تناسب ندارد (معافی، 1370، ص7).

 

 

 

به عقیده اکثر روان­شناسان، اضطراب عامل اصلی و ریشه بسیاری از بیماری­های روانی است. فروید (به نقل از عظیمی، 1370، ص 431) معتقد است که اضطراب نقطه حساس و اصلی کلیه واکنش­های عصبی و سرمنشأ تمام بیماری­های روانی است. در مکتب روانکاوی که فروید بنیانگذار آن می­باشد، اضطراب نقش برجسته­ای دارد. فروید اضطراب را درد روانی نامیده است یعنی به همان صورت که اگر بدن دچار زخم، التهاب و بیماری گردد، اولین نشانه آن به صورت تب ظاهر می­شود، اگر فرد از نظر روانی دچار مسئله و مشکل شود اولین نشانه آن به صورت اضطراب جلوه­گر می­شود. اضطراب هم علت محسوب می­شود و هم معلول. یعنی علت بسیاری از بیماری­های روانی اضطراب است. همچنین هرگاه شخص با یک مسئله و مشکل روانی مواجه گردد که موجب به هم خوردن تعادل روانی وی گردد، احساس اضطراب می­کند.