هدف از این تحقیق بررسی آموزش علمی کاربردی و موسسات آموزشی با فرمت docx در قالب 51 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-2آموزش علمی کاربردی

1-2-2-پیشگفتار

2-2-2- پیشینه آموزشهای مهارت و فناوری در ایران

3-2-2-ضرورت آموزشهای علمی کاربردی

4-2-2- ویژگیهای مهم آموزشهای علمی –كاربردی

5-2-2-آیین نامه ها

6-2-2- دستور العمل اجرایی نحوه تاسیس موسسات آموزش عالی علمی کاربردی

2-1-کیفیت تدریس

8-2-2-آئین نامه نحوه جذب وبکارگیری مدرسان در مراکز علمی-کاربردی

9-2-2-آئین نامه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه

منابع

 

 

 

انسان بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه جامعه است و برای تربیت و بهره وری وی، آموزش امری حیاتی است. امروزه تربیت نیروی انسانی ماهر، متخصص و کارآمد از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر کشوری محسوب می گردد. مدارس و دانشگاه ها نه تنها ذهن و دید مردم را وسیع تر می‌کنند، بلکه انتظار می رود که نسل جدید شهروندان را مهیای مشارکت در زندگی اقتصادی کنند. دشوار می‌توان به موازنه درستی میان آموزش های عمومی و مهارت های کاری خاصی دست یافت، صور تخصصی تعلیم فنی، شغلی و حرفه ای غالبا ضمیمه تحصیلات عمومی می‌شود تا گذر از تحصیل به کار را هر چه آسانتر کند.

 

 

 

در یک دسته بندی کلی می‌توان آموزش ها را به دو دسته آموزش های نظری و مهارتی تقسیم کرد که هر یک از این دو نیز به دو سطح عمومی و عالی تفکیک می‌شوند.  آنچه که امروز جامعه ما بیش از گذشته به آن نیازمند است، توسعه آموزش های علمی و مهارتی در کنار آموزش های نظری است تا دانش‌آموختگان، هم از نظر تئوری و هم از نظر کاربردی در سطح مطلوبی قرار گیرند و توانایی تبدیل علم به عمل و دانایی به توانایی و مهارت را بدست آورند. افزایش مهارت نیروی کار و به تبع آن بالا بردن سطح درآمد و ارتقا سطح زندگی آحاد جامعه، در راس اهداف کلان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی دولتمردان قرار دارد.

 

 

 

 شاید بتوان گفت این مهم، یکی اساسی ترین ابزار پیشرفت و بهبود سطح زندگی جامعه به شمار می رود. در کشور ما که در موقعیت بازسازی اقتصادی- اجتماعی قرار دارد، توجه به نیروی کار و عوامل موثر بر بالا رفتن راندمان و بهره وری آن ضروری و بدیهی به نظر می رسد. این مهم از طریق آموزش کارآمد و موثر که نوعی سرمایه گذاری عقلایی است، میسر می گردد.